HR-Byrån i Mälardalen

En smartare HR-partner

Vi är er externa HR-och rekryteringspartner och hjälper till i både korta och längre uppdrag. Vi kan antingen kliva in som en extern HR-avdelning eller och stötta befintlig HR-funktion på företaget.

Vi hjälper dig att bygga en hållbar och sammansvetsad organisation - där alla arbetar åt samma håll

Med tydliga riktlinjer, samverkan med VD och ägare samt rätt rekryterad kompetens finns inga hinder, bara möjligheter
I flera fall kan man se ett mönster: Organisationer och verksamheter som tidigare varit mindre ägarledda verksamheter växer och omsättningen ökar. Man börjar rekrytera mer och mer personal. Plötsligt är man inte det lilla företaget där utmaningar och frågor kan hanteras vid kaffeautomaten på morgonen, där är här det kan gå snett. Utan tydligt uppställda mål och riktlinjer både strategiskt i verksamheten men även på VD och personal är inte vägen tydlig. Det hjälper inte heller att många som är ovana att rekrytera ofta anställer personer som liknar dem själva istället för att komplettera till de egenskaper som redan finns i verksamheten.

I dessa situationer kan man behöva extern hjälp för att ta klivet från det lilla bolaget till det större bolaget på ett strukturerat och välfungerande vis. Känner du igen dig? Kontakta oss för en konsultation om hur vi skulle kunna hjälpa er.

01.Vision

Vi vill förändra sättet företag arbetar med extern HR-part för ett seriösare HR-arbete och hållbara rekryteringar

02.Mission

Vi hjälper våra kunder hela vägen, från punkt A till punkt B - och längre med en personlig kontakt genom hela samarbetet.

03.Approach

Vi initierar alltid våra samarbeten med en noggrann kartläggning av behov samt att förstå kundens verksamhet, svagheter och styrkor

Vad våra kunder säger

Vi är mycket nöjda med samarbetet med HRBAB. Kommunikationen var professionell och snabb där vi redan efter någon vecka funnit rätt kandidat.

Andreas

Plåthuset

Jag har använt mig av HR-byrån när det var dags att rekrytera personal med specialistkompetens. Vi hade ett väldigt bra samarbete och jag kan verkligen rekommendera dem till andra företag. Bra kommunikation, bra driv och proffsigt bemötande vill jag sammanfatta HR-byråns jobb med.

Fredrik Laurin

VD , Entrade

Hos oss är du i trygga händer

Vi har många års erfarenhet

Erfarenhet av arbete inom ledande befattningar inkluderat personal- och organisationsrelaterade frågor och utmaningar.

Kontakta oss

Våra samarbetspartners