Abonnemang

HR-paketet

Ingen kan hinna med allt, även om många försöker…

Årsplanering, medarbetarsamtal, målsättning, lönesamtal, on- och offboardingsprocesser.Tänk dig att du löpande skulle kunna få stöd, vägledning, mallar och uppföljning kring allt HR-arbete i just din organisation!

Att du med rollen som VD, ägare och ledare skulle kunna fokusera på just det som Ni gör bra istället för att lägga tiden på det som behöver göras men som aldrig riktigt blir klart eller bra. Vi på HR-byrån tar hand om er viktigaste resurs – era medarbetare. HR-Byrån i Mälardalen AB erbjuder Er nu ett abonnemang där Ni under ett år löpande får ett externt stöd i just detta arbete!

Behöver du hjälp med något ytterligare som exempelvis rehabiliteringsärenden, fackliga förhandlingar eller ledarskapsutveckling?

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett paket anpassat efter just Er verksamhet och Era behov.

Står du inför en utmaning?

Vad vi kallar The HRBAB-way

Med tydliga riktlinjer, samverkan med VD och ägare samt rätt rekryterad kompetens finns inga hinder, bara möjligheter. Vi arbetar nära ledningen med fokus på de mål som företaget satt upp men med ett extra öga på personal, avtal och rekryteringsfrågor.

Genom att använda dig av en extern HR-byrå får du ett till öga och en extra hand för att säkerställa lyckade rekryteringsprocesser, uppdaterade dokument och ett fungerande HR-arbete på årsbasis. Du riskerar inte heller att tappa tid på det som du gör väldigt bra dvs leder företaget och får in affärer.  På så sätt kan ni bibehålla fokus på intäkter och verksamhet medan rekryteringsprocesser och HR-arbete flyter på utan att ta er tid.

Kontakta oss

Vad våra kunder säger

Vi är mycket nöjda med samarbetet med HRBAB. Kommunikationen var professionell och snabb där vi redan efter någon vecka funnit rätt kandidat.

Andreas

Plåthuset

Jag har använt mig av HR-byrån när det var dags att rekrytera personal med specialistkompetens. Vi hade ett väldigt bra samarbete och jag kan verkligen rekommendera dem till andra företag. Bra kommunikation, bra driv och proffsigt bemötande vill jag sammanfatta HR-byråns jobb med.

Fredrik Laurin

VD , Entrade

Intresserad?

Kontakta oss så berättar vi mer

Våra samarbetspartners