För snabb och exakt spetskompetens

Interimsuppdrag

Redo att göra förflyttningen från A till B?

Redo att göra förflyttningen från A till B men saknar kompetensen eller möjlighet att göra förflyttningen under pågående verksamhet? Skall någon i verksamheten ha en längre ledighet men ni vill inte riskera att tappa fart? Dags för en organisationsförändring? Kommer nuvarande VD hinna lämna sitt uppdrag innan nästa hunnit komma på plats?

Anledningen till att man tar in extern hjälp i en förändringsresa eller extraordinär situation kan vara många. I vissa fall vill man att förändringsresan skall verka samtidigt som befintlig ledning sitter på plats men att det saknas en viss kompetens.

Står du inför en utmaning?

Vad vi kallar The HRBAB-way

Med tydliga riktlinjer, samverkan med VD och ägare samt rätt rekryterad kompetens finns inga hinder, bara möjligheter. Vi arbetar nära ledningen med fokus på de mål som företaget satt upp men med ett extra öga på personal, avtal och rekryteringsfrågor.

Genom att använda dig av en extern HR-byrå får du ett till öga och en extra hand för att säkerställa lyckade rekryteringsprocesser, uppdaterade dokument och ett fungerande HR-arbete på årsbasis. Du riskerar inte heller att tappa tid på det som du gör väldigt bra dvs leder företaget och får in affärer.  På så sätt kan ni bibehålla fokus på intäkter och verksamhet medan rekryteringsprocesser och HR-arbete flyter på utan att ta er tid.

Kontakta oss

Vad våra kunder säger

Vi är mycket nöjda med samarbetet med HRBAB. Kommunikationen var professionell och snabb där vi redan efter någon vecka funnit rätt kandidat.

Andreas

Plåthuset

Jag har använt mig av HR-byrån när det var dags att rekrytera personal med specialistkompetens. Vi hade ett väldigt bra samarbete och jag kan verkligen rekommendera dem till andra företag. Bra kommunikation, bra driv och proffsigt bemötande vill jag sammanfatta HR-byråns jobb med.

Fredrik Laurin

VD , Entrade

Intresserad av att veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar med interimsuppdrag

Våra samarbetspartners