Aktuellt

Nyheter & Kunskap

Intervju med Daniel Forslund, Head of interactivity på Tikab

Tikab grundades 1977 med syftet att skapa “En enklare och bättre tillvaro med teknikdriven utveckling”. Sedan dess har det hänt mycket i bolaget och man har utvecklat både produktportföljen och den interna organisationen för att möta dagens och framtidens samhälle.

Läs mer

HR-Byråns stipendium för föreningsdomare i ESK Hockey

Att sporten har en stor del av att skola kommande medarbetare i både ansvar och samarbete råder ingen tvekan om. Under början av 2023 instiftade HR-Byrån i Mälardalen ett stipendium för föreningsdomare i Enköpings SK Hockeyklubb där kriterierna är:

Läs mer

HR-Byrån och Wellbefy inleder samarbete!

Wellbefy är en datadriven företagshälsoplattform. Genom realtidsdata kan varje organisation, team och medarbetare driva sitt eget hälsoutvecklingsarbete och få hjälp utefter sin hälsostatus just nu. En digital lösning, men fortfarande med en touch av det mänskliga.

Läs mer

Välkommen Anna!

Med stor glädje kan vi nu berätta att Anna Alvemark börjar hos oss som rekryteringskonsult fredagen den 28/10!

Läs mer

Sätt er plan!

Laddad till tänderna kommer man tillbaka från semestern redo att ta tag i det som hamnat på skrivbordet eller i mailkorgen. Utöver det man har som ordinarie arbetsuppgifter inser du att ni behöver bli fler i arbetsgruppen, att en sjukskrivning som inkommit under sommaren behöver en rehabiliteringsplan och för att ta er hela vägen i mål behöver man kanske styra om lite i organisationen. För att nå ett lyckat team är det viktigt att tänka på ett par saker:

Läs mer

Så lyckas du med rekryteringen

Idag är det många företag som har svårt med kompetensförsörjningen. Något som även framkommer i den undersökning som Företagarna nyligen gjort. I länkad intervju ger vi handfasta tips på hur Ni kan lyckas mer er rekrytering och vad som är viktigt att tänka på under hela processen.

Läs mer

Intervju med Ralf Timmerman, VD på Klimatprojekt

Intervju med Ralf Timmerman, VD för Klimatprojekt. En ledare som brinner både för klimatet och att skapa en arbetsplats fylld av inkludering och mångfald.

Läs mer

Intervju med IPAS Martin Nordin

IPAS som sedan ett tag tillbaka är en kund till HR-Byrån gällande rekryteringar drivs av Martin Nordin. En engagerad och positiv företagsledare med stort driv och viljan att ständigt förbättra.

Läs mer

HR-Byrån och Flora Blomsterhandel inleder samarbete!

Det är med glädje vi kan meddela att HR-Byrån i Mälardalen AB och Flora Blomsterhandel i Enköping nu inleder samarbete!

Läs mer

Så redo för hösten!

Välkommen tillbaka till hösten! För dig som är arbetsgivare så har det hänt en del under sommaren och även nu under hösten så inväntas en del förändringar som du bör ha koll på gällande de nya LAS-reglerna.

Läs mer

Våra samarbetspartners